blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devil207
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Devil207



Zhrnutie
pridal Devil207 18.11. 2011 o 20:49

Možno vám napadá otázka, prečo to píšem práve teraz. Z jednoduchého dôvodu - lebo chcem. Už som chcel skôr, ale zabudol som na to... A tak isto by som zabudol, keby som to zasa odložil. A vlastne, prečo by som to nemohol písať teraz? :D
Dosť bolo kecov. Pred chvíľou som si pozrel svoj profil, aby som vedel, kedy som sa tu zaregistroval. Bol rok 2009, presný dátum som už zabudol, nebudem sa niečim takým zaťažovať, v prípade veľkého záujmu si ho pozriem a pripíšem. 
Krok, ktorý neľutujem je, že som si založil blog. Tých krokov by som možno narátal viac, ale nepotrebujem to. Založením som vstúpil do skvelej komunity ľudí tu na blogu. Nájdu sa aj noobovia, ale tých nemienim neako hlbšie riešiť. Všetci predsa vieme, že PC je najchudobnejšia platforma, a podobne. Je tak strašne chudobná, že stále mám čo hrať. Máme to my PCčkári ťažké...
Mimo iné som samozrejme sledoval fórum. Časom som sa začal aj zapájať, toho času ešte bez diakritiky jakopako. casom som zistil ze takymto sposobom budem stale pisat ako dement, a preto som začal používať všade diakritiku.
SECTOR mi prinášal informácie zo sveta hier, a tak neak som sa začínal zaujímať o hernú scénu viac, ako pred tým. Napríklad Crysis, o ktorom som pred tým nevedel, a teraz už viem trochu viac (kto ma pozná aspoň trochu, vie).
Narazil som tu na ľudí skvelých, ale aj na dementov. Avšak, všetko zlé je vraj na niečo dobré. Preto som napríklad vďačný "organizácii" PBH (viď. antošov blog), kvôli ktorej som jedného z vyššie spomínaných skvelých ľudí spoznal. Kto by čakal, že niekto ako oni dokážu niečo také? :-)
Neskôr som na blogu začal robiť to, čo mi ide najlepšie - kritizovať zlé, komentovať všetko, a chváliť to, čo si chválu zaslúži. Mnoho ľudí zdieľalo podobný názor, ako ja. Niektorí nie, najmä pri mojej kritike CSka, prípadne nedávnej kritike TF2 (Názor som nezmenil, stále som toho názoru, že je to hra s odporným hnusným snipingom, a ten, koho to bol nápad nemá úctu k sniper skillu. Ostatné aspekty hry nekomentujem, ja som v multiplayeri stále len sniper.). Každý sme iný, koľko ľudí, toľko chutí. Ľudia, ktorí komentovali moje nízkorozpočtové blogy ma posúvali ďalej, a motivovali, aby som písal ďalej. Spisovateľ zo mňa nebude, ani som o to nikdy neako výraznejšie nejavil záujem, ale rád vyjadrím svoj názor, a tiež si vypočujem iný. Samozrejme sa na blogu objavilo niekoľko článkov na tému Crysis série, v ktorých je v mojom prípade ťažko hľadať kritické slovo. (Ale ako pokúsiť sa o to môžte, myslím že asi jedno alebo dve som použil.)
Časom som sa dostal k moviemakingu. Ani neviem, kde to všetko začalo. Moje prvé videá stáli za hovno (hoci toho času som bol celkom spokojný), a tie pokročilejšie videá (tie, čo som robil neskôr, cez lepšie programy) pri pohľade teraz tiež nepôsobia neako dobre :D. Každý musí neako začať. Teraz sa už snáď na videá dá pozerať aspoň ako-tak. Samozrejme, stále je čo kritizovať. Najradšej mám tých, ktorí kritizujú čo sa dá, aj keď na to nie je dôvod, a sami by nedokázali ani desatinu z toho. Samozrejme, ďakujem všetkým, ktorých moje videá aspoň trochu zaujali. Všetkým, ktorí sa prihlásili na odber kanála, a chcel by som povedať, že sa snažím prinášať stále lepšie videá, len nie vždy sa všetko vydarí. V oblasti moviemakingu mi pri slove dokonalosť stále napadá Mazariniho fragmovie Play With Soul (tiež známe ako Mazadox). 
Chvíľku som si začínal aj myslieť, že z blogu už nič nebude, a preto som sa tiež rozhodol skončiť. Názor som zmenil, zrejme tomu dosť napomohol aj shurky a yeargamer (diki hoši), a preto som sa vrátil. Neľutujem to, lebo krátko po tom blog začal znova prekvitať. V poslednom čase som neako moc neblogoval. Niežeby nebolo o čom, ale nemám slová. Až ich nájdem, dám vám vedieť...

Tak to by snáď bolo aj všetko. Ďakujem všetkým, ktorí si našli čas, aby si prečítali tento vyššie uvedený nízkorozpočtový chaos bez podpory DX 11. Ak ste postrehli gramatické chyby, tak sa ospravedlňujem, článok som po sebe nečítal. Záverom nebudem menovať ľudí, ktorí pre mňa niečo spravili, lebo ako sa poznám, na niekoho zabudnem a to by bolo blbé. Oni to o sebe vedia, a to stačí :-). Takže ešte raz dik za prečítanie, zdraví vás Devil207, na serveroch v Crysis Wars tiež známy ako "cheater", prípadne "Mr Undisputed". 

PS: Nakoľko som lenivý tchor, a samému sa mi nechcelo znova pozrieť môj profil, spravil to za mňa niekto iný. Presný dátum registrácie je 10.6.2009.



Prístupov 2456
Kvalita článku
(100%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tuning zraz Svidník 8.8.2015
[ 16.8.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 27.6.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 10.11.2014] (príspevkov 0)
Pomsta je sladká...
[ 30.11.2012] (príspevkov 10)
"Nemám strach povedať čo treba povedať.....
[ 20.11.2012] (príspevkov 3)
Idete von? Zostaňte v spojení
[ 15.11.2012] (príspevkov 2)
"Prestaň toľko rozmýšľať"
[ 4.11.2012] (príspevkov 4)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 11.10.2012] (príspevkov 2)
Taký bežný deň
[ 4.10.2012] (príspevkov 6)
Nákupné centrum
[ 4.10.2012] (príspevkov 5)