blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devil207
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Devil207



Hejting
pridal Devil207 18.11. 2011 o 22:03

Hejting. Môžme sa s ním stretnúť každodenne. Nový (a možno ani nie) šport, ktorému už mnoho ľudí podľahlo, a stále viac sa k nim pridáva. Čo je jeho podstatou, a ako sa stať dobrým športovcom?

Hejter je človek, ktorý praktikuje hejting. Je to väčšinou jedinec s nejakým komplexom, ktorého riešenie našiel v tomto športe. Aplikovanie hejtingu mu prináša pocit ukojenia, pokoja a slasti. Aby sa tento pocit dostavil, jedinec aplikuje hejting všade, kde sa objaví, a samozrejme sa snaží so sebou strhnúť čo najviac ďalších ľudí. Ich komplexy sa väčšinou zakladajú na závisti, ale môžme sa stretnúť aj s inými prípadmi.
Hejting spočíva v hejtovaní. Slovenský preklad slova hate, [hejt] je "nenávidieť". To ale nie je celkom presná definícia hejtingu. Hejter potrebuje túto nenávisť ukázať svetu, dokázať, že on je ten, ktorý má pravdu, a pokiaľ možno uraziť hejtovaný objekt.
Hejtovanými objektami sa stávajú speváci, hudobné skupiny, hry, hejtovať sa dá mnoho vecí. Aj v moviemakingu sa stretávame s hejtermi.

Mohli by sme si povedať, že kecám, a že danému jedincovi sa jednoducho dielo nepáči, a vyjadruje preto svoj názor. Nie je to pravda. Ako rozpoznáme hejtera od normálneho človeka? Najlepšie si to bude ukázať na príklade, kde použijem na jednej strane mňa, a na druhej jedného z tisícov hejterov Justina Biebera.
Mne jednoducho nie je tento človek sympatický, nemám rád jeho tvorbu, a preto ju nepočúvam, a nepozerám sa na ňho, neskúmam ho, nerozpitvávam debiliny.
Hejterovi sa to tiež nepáči, s tým rozdielom, že pod každým druhým videom (ktoré s daným spevákom nemusí vôbec súvisieť) vypisuje, aký je to debil, denne klikne na milión správ o ňom, ktoré prostredníctvom komentára hejtuje, v partii ho hejtuje slovne.

To je rozdiel medzi normálnym jedincom, a hejterom. Ako proti tomuto, pre nás normálnych nie príliš obľúbenému športu bojovať? Jedna z možností je ignorácia. Často nám pomôže, ak hejterský komentár jednoducho nečítame, neexistuje pre nás. Ak sme hejtovaným objektom, tak máme dve voľby. Buď prostredníctvom svojej tvorby spraviť takzvaný diss na hejterov, alebo ich jednoducho tiež ignorovať, a považovať ich za reklamu. Výhoda je, že obe metódy sa dajú aplikovať súčasne, a ich paralelná aplikácia často prináša nových fanúšikov. Môžem to aj dokázať, nakoľko prostredníctvom takého dissu na hejterov som spoznal skupinu Hollywood Undead.

http://www.youtube.com/watch?v=qgkx8qPUOy0&ob=av2n

Asi toľko k tomuto športu. Nakoniec by som snáď rád pozdravil všetkých hejterov, ktorých objektom sú moje videá. Dúfam, že vás tento šport napĺňa, a snáď raz prídete na pravú podstatu života a zbavíte sa (hoci aj prostredníctvom hejtingu) vášho komplexu. 





Prístupov 18515
Kvalita článku
(32,9%) hlasov 35

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tuning zraz Svidník 8.8.2015
[ 16.8.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 27.6.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 10.11.2014] (príspevkov 0)
Pomsta je sladká...
[ 30.11.2012] (príspevkov 10)
"Nemám strach povedať čo treba povedať.....
[ 20.11.2012] (príspevkov 3)
Idete von? Zostaňte v spojení
[ 15.11.2012] (príspevkov 2)
"Prestaň toľko rozmýšľať"
[ 4.11.2012] (príspevkov 4)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 11.10.2012] (príspevkov 2)
Taký bežný deň
[ 4.10.2012] (príspevkov 6)
Nákupné centrum
[ 4.10.2012] (príspevkov 5)