blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devil207
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Devil207



Slušný svet
pridal Devil207 20.11. 2011 o 18:35

Určite nie som sám, čo si púšťa hudbu na youtube. Dáva to zmysel, na youtube je takmer všetko.
Všetko, vrátane istej veci (alebo ako to mám nazvať), nazývanej VEVO. Neviem pre to nájsť lepší výraz, ako vec, nerozumiem sa moc tomuto. Avšak, toto VEVO denne zdvihne tlak kope ľudí. Prečo?
Ak má umelec svoj VEVO kanál, a jeho hudba je trochu drsnejšia, všetky vulgarizmy budú vypípané. Netýka sa to len vulgarizmov vyššieho levelu. Patrí tam aj slovo hovno, našťať, a pod. Samozrejme, sme všetci VEVU vďační za to, že chráni dnešnú mládež pred nadávkami, určite z nich vyrastú veriaci anjelici, ktorí pomôžu babke s nákupom.
To isté platí o našej drbnutej televízii. Neviem, koľkí z vás, čo to čítate sledujete reláciu "Áno, šéfe!". Ja osobne občas hodím oko nech sa zasmejem. Vulgarzimami sa často nešetrí, a tak občas počuť namiesto reči morzeovku. Opäť sem zapadajú aj slová hovno, nasrať, prdel a pod.
Ja, ako decko, reprezentant dnešnej mládeže, som za to samozrejme vďačný. Veď keď nebudem počuť tých pár nadávok (ktoré od rovesníkov počujem denne aj v niekoľkonásobnom počte), určite to ovplyvní moju výchovu v tom lepšom smere a budem slušný občan hrdý na svoju vlasť, a na slušnú televíziu.
Dúfam, že v tom bolo cítiť aspoň trochu irónie. Plujem na VEVO, a plujem na televíziu! Môžete si povedať, že som ďalší z tých zasranov, ktorí si púšťajú skladby preplnené nadávkami, a bez nadávok pre mňa hudba nemá zmysel. Ja vám samozrejme názor brať nebudem, a plujem aj na vás, za to ako hnusne hádžete všetky decka do jedneho vreca, a ako ste tam hodili aj mňa podľa jedného vyjadrenia.
Pre ostatných samozrejme vysvetlím. Nehľadám hudbu s nadávkami. Ale ak tam nadávka má byť, a chýba tam, prípadne je iným spôsobom vypípaná, kazí to celkový dojem zo skladby. Natrite si chleba s maslom, a potom to maslo strite. Vy viete, že tam malo byť, a psychicky ho cítite, ale v skutočnosti tam nie je. (No dobre, možno trochu drbnuté prirovnanie, ale prvé, čo ma napadlo, a vystihujúce situáciu. Ak sa nepáči, vymyslieť si vlastné, a s obmeneným prirovnaním si prepísať článok na papier. :-P)
Áno ja viem, bez pípania sa malé deti naučia veľa neslušných slov, ktorými následne nebudú pôsobiť dobre na okolie. Lož! Záleží to od výchovy. Ja som tiež len decko, ale slovám, aké používa napríklad toľko v hubách omieľaný Rytmus sa úspešne vyhýbam. Prečo? Lebo! Lebo výchova!
Ak už chcú byť všetci takí slušní, prečo na autobusovej zastávke na mňa zo stánku z časopisu svieti dobre že nie holá ****? A prečo sa v reklame malá rozplýva nad tým, aké "pevné hovienka" "kaká" jej pes? A prečo sa v reklame stáva trendom ukazovať intímne časti tiel? Plujem na tento systém, plujem na televíziu!

Zdraví vás váš Devil, z ktorého sa vďaka pípaniu stane nevinný anjelik.



Prístupov 3033
Kvalita článku
(100%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tuning zraz Svidník 8.8.2015
[ 16.8.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 27.6.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 10.11.2014] (príspevkov 0)
Pomsta je sladká...
[ 30.11.2012] (príspevkov 10)
"Nemám strach povedať čo treba povedať.....
[ 20.11.2012] (príspevkov 3)
Idete von? Zostaňte v spojení
[ 15.11.2012] (príspevkov 2)
"Prestaň toľko rozmýšľať"
[ 4.11.2012] (príspevkov 4)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 11.10.2012] (príspevkov 2)
Taký bežný deň
[ 4.10.2012] (príspevkov 6)
Nákupné centrum
[ 4.10.2012] (príspevkov 5)