blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devil207
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Devil207



Ako sa stať slávny
pridal Devil207 8.1. 2012 o 17:43

Vidíme to okolo seba každý deň. Či už v televízii, alebo v rádiu, či na internete. Slávni a bohatí ľudia. Ako sa dostali tam, kde sú? Ako zarobili? Ako to, že sa majú tak dobre? Ja vám poviem, a urobím to úplne zadarmo.
Najprv si musíme ujasniť, v ktorej oblasti sa chcete presláviť. Myslím, že najlepšie a najľahšie to ide cez hudbu. Veľké percento (v skopírovaných trápnych komentároch na youtube môžete vidieť konkrétne číslo) mladých ľudí dnes počúva pop. Preto je to tá najlepšie oblasť, kde sa uplatniť. Pôjdeme krok po kroku.


1. Potrebujete skladbu. V pope si veľa námahy dávať nemusíte. Hudbu vám spraví pravdepodobne niekto iný. Neskôr vám bude niekto iný písať aj texty, ale lepšie bude, ak zo začiatku budete sami. Text môže byť zložený z čohokoľvek. Najlepšie bude, ak bude v angličtine. Tam vám bohate stačí zmes akýchkoľvek slov, čo sa aspoň na prvý pohľad zľahka rýmujú. Ani do hudby nemusia nejako veľmi sedieť. Podstatné je, aby ste aspoň niečo zabečali. Nezabudnite tiež povedať vášmu producentovi, že hudba musí byť rytmická. Na tej totiž záleží o niečo viac, musí byť vhodná na diskotéku.

2. Ďalej potrebujeme umelecké meno. Čím väčšia sračka to bude, tým lepšie sa to ujme. Nie sú vylúčené ani otrepané internetové skratky ako "lol" alebo "omg". Jedna nemenovaná skupina takto celkom obstojne uspela. Alebo môžte použiť medzinárodné citoslovce, to tiež uspelo.


3. Máme text, hudbu, máme nahratú skladbu, máme meno. Teraz je dôležité sa ľuďom ukázať. Najlepšie sa to robí cez trapasy. A keďže dnešný svet dosť kladie dôraz na šaty, oblečte si na seba niečo nezvyčajné. Tu sa dosť osvedčilo surové mäso, ale odporúčam vymyslieť vlastný nápad, predsa len, mäso je už staré, už stihlo do módy prísť aj odísť. Takto oblečený povedzte nahlas niečo, čo sa len tak nepočuje. Nemusí to dávať hlbší zmysel, ide o to, aby si vás všimli médiá. Občas na nejakej menšej párty zaspievajte vašu skladbu, a časom príde niekto, kto o vás bude mať záujem. V slúchadlách mládeže sa bude dookola omieľať vaša skladba, a už aj väčšie akcie budú mať o vás záujem. 

4. Teraz treba "v pozadí" vytvárať text novej skladby. Až ich po cca roku omrzí prvá skladba, vypustíte druhú, na ktorú sa všetci chytia. Najlepšie bude, ak bude mať len o trochu inú hudbu. Ak sa tá prvá osvedčila, osvedčí sa aj druhá a nikomu nebude vadiť, že je to takmer to isté. 

5. Ste hore. Teraz už len zostáva robiť hovadiny, ktoré si budú média všímať aby ste sa udržali "nažive". Po cca dvoch rokoch je vhodné vydať album. Nie je vôbec problém, že to všetko budú len narýchlo spráskané skladby. Decká to kúpia.

Držím palce vášmu vzostupu. 

Váš Devil.



Prístupov 8035
Kvalita článku
(84,3%) hlasov 7

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tuning zraz Svidník 8.8.2015
[ 16.8.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 27.6.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 10.11.2014] (príspevkov 0)
Pomsta je sladká...
[ 30.11.2012] (príspevkov 10)
"Nemám strach povedať čo treba povedať.....
[ 20.11.2012] (príspevkov 3)
Idete von? Zostaňte v spojení
[ 15.11.2012] (príspevkov 2)
"Prestaň toľko rozmýšľať"
[ 4.11.2012] (príspevkov 4)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 11.10.2012] (príspevkov 2)
Taký bežný deň
[ 4.10.2012] (príspevkov 6)
Nákupné centrum
[ 4.10.2012] (príspevkov 5)