blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devil207
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Devil207



Novodobý kazateľ plače
pridal Devil207 20.1. 2012 o 17:40

To, čo ste napísali pod môj článok nazvaný "Tak je to správne!" ma dostalo. Celú noc som preplakal, a rozhodol som sa, že s písaním na blogu končím. Nemienim ďalej počúvať aký som zlý. Dovi.
OK, teraz trochu seriózne. Na mojom blogu sa venujem rôznym témam. Väčšinou kritizujem, a zrejme často pôsobím, že ja som jediný, kto má pravdu. Nebudem nikoho menovať, ale pár sa vás zrejme v tomto "článku" nájde. Viete, je mi trápne pod každý článok písať, že je to len môj názor, nevnucujem ho, bla bla bla. Tí čo to komentujú a čítajú ma poznajú, tak nemá zmysel to tam písať. 
Keď píšem článok, nikdy veľmi nerozmýšľam, čo tam píšem. Píšem to, čo cítim. Samozrejme, pointu, ktorú chcem dosiahnuť viem, ale slová veľmi netriedim. To, čo mi príde na um jednoducho napíšem. Takmer nikdy som si nepripravoval článok do Wordu (takmer tam je preto, lebo asi trikrát som ho tam dal. Keď som nemal moc času to dať naraz). Preto aj tak trochu rátam s tým, že to, čo tam nie je napísané si domyslíte. Predsa len, ak si pozriem niektoré (údajne) básne tu na sectore (akože fakt prepačte slovo "udajne", ale spleť slov, ktoré sa absolútne nerýmujú a nemajú spolu nič spoločné, to u mňa nie je báseň. Nie som moc na lyriku.) tak si myslím, že ak rozumiete im, domyslieť si nejakú tu vetičku do článku by pre vás nemal byť problém. Avšak, je. Aspoň z môjho skromného pohľadu. Napríklad som si minule "údajne" nasral do huby, keď som po skonštatovaní, že ľudí ovplyvňujú médiá skonštatoval že som si pozrel dokument. Povedzme si úprimne, taký ten dokument má isto väčšiu výpovednú hodnotu ako vadné správy niekde na pokeci. Alebo keď som raz v krátkosti poznamenal, že Rozboril daroval auto, preto ho uznávam. Mne je absolútne jedno, že má na 8 takých áut, a že tým zvýšil sledovanosť. Je jediný, kto to spravil, a to sú aj omnoho bohatší ľudia, ktorí na to majú, tiež by si zvýšili sledovanosť a pozornosť, ale nespravia to.
V krátkosti sa snažím povedať asi tolkoto:
Môj názor vyjadrujem (aj) cez blog. Kritizujem aj veci, ktoré som nikdy neskúsil (cigarety, chlast, drogy a pod.), a môj názor si (bez normálnych argumentov) zobrať nedám. Raz som názor kvôli vám zmenil, preto som aj mazal článok. Nebudem mať na blogu niečo, s čím sám (po prečítaní a zamyselní sa nad komentármi) nesúhlasím. Ak mám obmedzený názor preto, lebo si myslím, že športovci na Slovensku stoja za nič, a keby nebolo peňazí, tak minimálne polovica z nich nešportuje, pokojne. Avšak, tento názor nezmením, pokiaľ nebude dôvod.
Tento článok by ste asi nemuseli hodnotiť, nakoľko nejdeo plnohodnotný článok, len o dlhšie vyjadrenie sa, niečo ako komentár. Ak vám ale zvýši ego, že mi dáte špatné hodnotenie, pokojne. Keby som to robil pre hodnotenia, tak sem nahodím 50 fotiek nahých žien, a u vás mám isté, že sa tam tak 10 stoviek objaví.

Váš Devil s obmedzeným názorom.



Prístupov 2970
Kvalita článku
(28,2%) hlasov 11

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tuning zraz Svidník 8.8.2015
[ 16.8.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 27.6.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 10.11.2014] (príspevkov 0)
Pomsta je sladká...
[ 30.11.2012] (príspevkov 10)
"Nemám strach povedať čo treba povedať.....
[ 20.11.2012] (príspevkov 3)
Idete von? Zostaňte v spojení
[ 15.11.2012] (príspevkov 2)
"Prestaň toľko rozmýšľať"
[ 4.11.2012] (príspevkov 4)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 11.10.2012] (príspevkov 2)
Taký bežný deň
[ 4.10.2012] (príspevkov 6)
Nákupné centrum
[ 4.10.2012] (príspevkov 5)