blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devil207
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Devil207



Dokedy?!
pridal Devil207 13.3. 2012 o 20:16

Tak som zas tu. Ste si možno mysleli, že som sa na blog vy..kašľal. Nie. Len som potreboval pauzu. Nie takú tú psychologickú pauzu, ale pauzu, lebo nebolo o čom písať. Niežeby bol svet opäť dobrý, ale buď mi téma neprišla vhodná, málo som o nej vedel, alebo som len proste nenašiel správne slová. Dnes len trochu v skratke o tom, čo je aktuálne.

Istotne viete o hrade Krásna Hôrka. Je to naozaj klenot, kto tam bol, myslím, že mi dá za pravdu. Bohužiaľ, zachvátil ho požiar. Neviem, čo všetko zhorelo, ale nebol to dobrý pocit vidieť to horieť. Nevlastním nič odtiaľ, ale taký hrad človek ako ja vníma inak. Ak by ste boli ja, chápali by ste. 
Lenže, tento krásny hrad nezačal horieť sám. Chytil sa od Rómami vypaľovanej trávy. ťažko mi ide spod rúk slovo Róm bez akéhokoľvek prídavného mena, ale tak budem aspoň chvíľu verejne slušný že?
Dnes som bol na prechádzku, ako v poslednom čase zvyknem. (Neskôr aj napíšem vedľajší účinok prechádzok, niekedy koncom týždňa, možno začiatkom nasledujúceho.) No, a ako tak idem, kúri sa. Hneď mi bolo jasné, že Rómovia niečo zapálili. Zrejme opaľujú káble aby mali meď "do zberu". Neviem ako v iných častiach Slovenska, ale kto žije na východe, pozná to.
Rómovia zodpovední za požiar na hrade neboli nijako potrestaní. Moja otázka znie, dokedy im to budeme tolerovať? Všetko to zlo, čo páchajú, a prepečie sa im, aby neboli "diskriminovaní"? Už ma to vážne serie, a ja viem, že nie som sám. Určite nejeden človek doma vrel od zlosti pri televízore, keď videl v správach ten požiar. Ale nie je to len požiarl. Čokoľvek sa stane, je vinný gadžo, a keď už nadjbože Róm, tak s naozaj minimálnym trestom. Peniaze dostávajú za "domasedenie" iba kvôli farbe kože.
Dokedy to takto bude? Dokedy budeme nedobrovoľne živiť príživníkov a sledovať, ako sa majú dobre, a gadžo drie aby mal na chleba? 

Možno "Blavaci" nepochopia tento článok a jeho myšlienku. Východniari určite. Aspoň tí s trochou zdravého rozumu. Ja viem, že nie som sám, koho to serie, ale opäť opakujem otázku, do kedy to takto bude?

Na koniec by som rád pozdravil všetkých deviatakov, ktorí budú zajtra písať testovanie. Teraz sa ma to výnimočne dotýka, nakoľko ho píšem tiež. Veľa šťastia!

Zdraví vás Devil



Prístupov 3270
Kvalita článku
(100%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tuning zraz Svidník 8.8.2015
[ 16.8.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 27.6.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 10.11.2014] (príspevkov 0)
Pomsta je sladká...
[ 30.11.2012] (príspevkov 10)
"Nemám strach povedať čo treba povedať.....
[ 20.11.2012] (príspevkov 3)
Idete von? Zostaňte v spojení
[ 15.11.2012] (príspevkov 2)
"Prestaň toľko rozmýšľať"
[ 4.11.2012] (príspevkov 4)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 11.10.2012] (príspevkov 2)
Taký bežný deň
[ 4.10.2012] (príspevkov 6)
Nákupné centrum
[ 4.10.2012] (príspevkov 5)