blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devil207
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Devil207



Hudba robí človeka
pridal Devil207 25.8. 2011 o 17:00



Video sa renderuje, hrať sa mi momentálne nič nechce, tak som sa rozhodol znova napísať tento článok, ktorý som pred tým z istých úsmevných príčin zmazal. Presne tie isté slová to nebudú, ale zmysel bude rovnaký. Nechal som sa inšpirovať dá sa povedať mnou samým.
No, ako začať. Asi tým, že keby som si písal články najprv do wordu a ukladal tak by som vôbec znova začínať nemusel :-D. S istým druhou hudbu sa väčšinou spája aj životný štýl (ak sa to tak dá nazvať). Zjednodušene povedané, niektorí ľudia, čo počúvajú rovnakú hudbu, sa aj rovnako, alebo podobne správajú, majú rovnaké, alebo podobné názory. Nie vždy to tak však je, uvediem príklad na sebe. Nepohrdnem žiadným štýlom hudby, od trancu, cez rap až po metal. Jedna zo skladieb, ktorá sa mi páči je soundtrack z filmu Romper Stomper. (Ten film som nikdy celý nevidel,ale hudba mi uviazla v pamäti.)
Konkrétne je to toto:

 

http://www.youtube.com/watch?v=1IjZpPToGOg

Keby to niekomu hralo v aute nahlas, automaticky je podľa okolitej verejnosti skinhead, rasista a pod. Ja to počúvam, a nie som. Je to len hudba, ktorá sa mi páči, hoci ani poriadne neviem čo sa v nej spieva. Je mi to jedno.

http://www.youtube.com/watch?v=0G65gZ7bgtM

 

Nepohrdnem ani podobnou hudbou zo slovenskej dielne. V mobile mám toho viac. Tiež je to podľa môjho názoru jediná kvalitná slovenská skupina. (OK, chápem, niekomu sa slovenská hudba páčiť môže, preto tam je napísané "podľa môjho názoru".)
A opäť nie som rasista, ani nič také nepodporujem. Len sa mi páči tento štýl hudby.

Tu mi napadla jedna príhoda, ktorá sa mi stala už dávnešie. Raz som išiel zo školy s kamarátom domov, a narazili sme na spolužiakovu partiu, tak sme sa zastavili na slovíčko. Vtedy som ešte vo veľkom počúval slovenský rap, avšak nikdy sa mi nejak nepozdával ten štýl, kde všetci nosia o niekoľko čísel väčšie nohavice a tričká. Prišla ku mne otázka "Ty počúvaš tiež rap?" Kladne som odvetil, a vrátilo sa mi "Obliekaš sa jakeby ľudovky." (Pre noobov: Oblečený som bol vtedy úplne normálne, žiadny kroj :-D)

Čo som týmito vyššie uvedenými kecami chcel naznačiť? No, vlastne len to, že nie každý, kto počúva istú hudbu sa musí nutne správať aj štýlom, ktorý je s touto hudbou spojený. Ja tiež nie som rasista, a nejaký ten raper nemusí byť nutne drzé nevychované decko. Je to len hudba...



Prístupov 3761
Kvalita článku
(96%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tuning zraz Svidník 8.8.2015
[ 16.8.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 27.6.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 10.11.2014] (príspevkov 0)
Pomsta je sladká...
[ 30.11.2012] (príspevkov 10)
"Nemám strach povedať čo treba povedať.....
[ 20.11.2012] (príspevkov 3)
Idete von? Zostaňte v spojení
[ 15.11.2012] (príspevkov 2)
"Prestaň toľko rozmýšľať"
[ 4.11.2012] (príspevkov 4)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 11.10.2012] (príspevkov 2)
Taký bežný deň
[ 4.10.2012] (príspevkov 6)
Nákupné centrum
[ 4.10.2012] (príspevkov 5)