blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devil207
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Devil207



Team Fortress 2
pridal Devil207 29.9. 2011 o 17:28

Nie je to tak dávno, ani týždeň, čo mi kamoš na fasabúk napísal, že TF 2 je na steame zadarmo, vraj je to luxusná MP hra že by nebolo zlé keby som si to stiahol aj ja. Reku, že mi to neublíži, a nebolo by zlé vyskúšať niečo iné. Tak som stiahol steam, nainštaloval, zaregistroval sa a začal ťahať TF 2.S mojim pripojením som to ťahal 2 dni (s prestávkami a aktívnym zaťažením internetu mimo ťahania). 
Nakoniec som sa s veľkými očakávaniami pustil do hrania. Ako prvé som si nastavil všetko na maximálne nastavenia, a potom som si pre začiatok pustil hru s botmi. Prvé dojmy boli veľmi dobré, výborné. Chytil som sa aj iných classov, ale do hry som šiel s tým že budem sniper (ako všade). To by ešte celkom šlo aj proti botom na experta (brnkačka :-) ). Avšak potom prišlo prvé obrovské sklamanie. Opäť sniping programoval niekto, kto zrejme nemá úctu k normálnym sniperom v hrách. Hra vás doslova núti kempiť, ak chcete s puškou spôsobiť maximálne poškodenie. Ak nie, tak nepriateľovi ublížite len minimálne. Nedá sa s tým nijako vydrbať. To by ale ešte šlo, veď citlivá ruka snipra nemá až taký problém trafiť hlavu. Avšak, ďalšie obrovské sklamanie. Nepriatelia majú neviditeľnú prilbu, a na prvú hlavu padne iba nepriateľký sniper, scout, alebo opravár. Naozaj neviem, kto toto vymyslel, ale riadne to posral. Chceme silnejšiu sniperpušku? Tretie obrovské sklamanie! Kúpme si ju. Ťaháme peniaze z ľudí? Nie kdežeby... Veď sniperpuška sa dá aj nájsť. Lenže pravdepodobnosť je veľmi malá. Ale žiadny problém, dá sa vymeniť za iný predmet ktorý sme našli, že? ALE, môže si to vymeniť len ten, kto zaplatil. Takže áno, ťaháme peniaze z ľudí. A samozrejme, kto si priplatí, má lepšie zbrane, rýchlejšie vás zabije. Hráme nefér? Hráme! (Pokiaľ nepatríme medzi hlupákov, čo si to zaplatia. Považujem to za rovnako dementný krok, ako si kúpiť diamanty napríklad v gladiatuse.)
Takže tak. Hra ako celok nei je zlá, ale sniping je doslova nahovno. Som veľmi rád, že som za také niečo nedal peniaze. Nieje to hra zlá, ale keď idem do hry s tým, že budem snipovať, tak to naštve. U mňa je teda stále MP hra numero uno Crysis Wars. 

Teším sa na haterské komentáre, akýkoľvek vulgarizmus mažem. Obyvateľstvo sectoru totiž trpí silným nerešpektovaním názoru, ktorý ide proti prúdu.



Prístupov 4153
Kvalita článku
(44,4%) hlasov 9

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tuning zraz Svidník 8.8.2015
[ 16.8.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 27.6.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 10.11.2014] (príspevkov 0)
Pomsta je sladká...
[ 30.11.2012] (príspevkov 10)
"Nemám strach povedať čo treba povedať.....
[ 20.11.2012] (príspevkov 3)
Idete von? Zostaňte v spojení
[ 15.11.2012] (príspevkov 2)
"Prestaň toľko rozmýšľať"
[ 4.11.2012] (príspevkov 4)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 11.10.2012] (príspevkov 2)
Taký bežný deň
[ 4.10.2012] (príspevkov 6)
Nákupné centrum
[ 4.10.2012] (príspevkov 5)